Sail A Round

Sail A Round - hyr båt i varma vatten

Segla i Kroatien, Grekland, Italien, Turkiet, Karibien, Thailand, Tahiti eller på Europas kanaler

Medelhavet, Karibien, Indiska Oceanen, Stilla havet - via Sail A Round kan du hyra båt för seglatser på många av världens hav.

Sail A Round representerar många högklassiga och pålitliga båtuthyrningsföretag med stort urval segelbåtar runt om i världen. Via oss kan ni också boka kanalbåtar på Europas kanaler. Därtill kan vi ge er goda tips om flygförbindelser, biljettpriser, hotell, transfer mm på destinationsorten.

Seglingsupplevelser på exotiska resmål är möjliga även om du inte vill hyra en hel båt för eget bruk. Charterbolag i t.ex. Karibien arrangerar "cabin charter" seglatser där man bara bokar en hytt och en lokal skeppare ansvarar för seglingen. Mat och dryck ingår ofta, likaså snorkelutrustning. Ett par gånger i året ordnar vi även egna gruppseglater.

På de flesta destinationerna samarbetar vi med flera charterbolag. Det lönar sig alltid att jämföra priser och välja ett charterbolag som man vet att fungerar bra. Ta kontakt med oss för mera information eller be om en offert! Att boka via oss kostar er ingenting extra - på köpet kan ni få intressanta tips och goda råd.

Tel +358 2 478 1100 eller sail(at)sailaround.fi