Midnight Sun Sailing
ENG FIN SWE RUS

+358 2 428 100  |  Kontakta oss

 ↑   ↓ 
 
Exempel på övriga destinationer
 
Thailand
Bästa tiden att besöka Thailand är november-mars, för Koh Samuis del rekommenderas också segling i mars-oktober. Vindarna är oftast svaga och medeltemperaturen ligger kring 28°C. Vi erbjuder båtar från baser på Phuket och Koh Samui. Utbudet av båtar är ganska litet och priset oftast en aning högre än i t.ex. Karibien. Den underbara thaimaten är däremot desto billigare. Här ligger man alltid för ankar och man bör komma ihåg att tidvattnet är 2-3 m. Till båda destinationer tar man sig enklast med charterflyg eller via Bangkok med reguljärflyg.
Klicka här för mera information.
 
Malesien
Liksom Thailand bjuder Malesien på ett tropiskt klimat och spektakulära landskap, vackra stränder med vit sand och god mat. Skärgården kring Langkawi består av närmare 100 öar och det är också möjligt att segla över gränsen till Thailand. Bästa tiden för segling är november-april. Vindarna är mestadels svaga (3-10m/s) och tidvattnet 2-3 m. Till Langkawi kommer man med charterflyg på 10,5 h och transfertiden till hamnen är ca 15 min med taxi.
 
Seychellerna
Seychellerna ligger i Indiska Oceanen ca 1600 km utanför Afrikas östkust. Ögruppen består av 115 öar av vilka en del består av unikt slipade granitklippor, andra är låga korallöar. Vattnet är turkosblått, stränderna många och med lite tur kan man få syn på jättesköldpaddor. De flesta öar är obebodda och en stor del av området klassas som naturreservat. För att skydda den unika floran och faunan har man begränsat turismen, vilket tillsammans med ögruppens isolerade läge leder till en ganska hög prisnivå. På Seychellerna kan man segla året om men den bästa perioden med mest sol är maj-oktober. Då blåser vinden vanligen från sydost, 5-10m/s. Till Mahé kan man flyga direkt från Paris.
Klicka här för mera information.
 
På de flesta destinationerna samarbetar vi med flera charterbolag. Det lönar sig alltid att jämföra priser och välja ett charterbolag som man vet att fungerar bra. Ta kontakt med oss för mera information eller be om en offert! Att boka via oss kostar er ingenting extra - på köpet kan ni få intressanta tips och goda råd.
 
Tel +358 2 478 1100 eller sail(at)sailaround.fi