Midnight Sun Sailing
ENG FIN SWE RUS

+358 2 428 100  |  Kontakta oss

 ↑   ↓ 
 

Karibien 

Tortola, Jungfruöarna (British Virgin Islands)
Jungfröarna är favoritdestinationen för de flesta som far till Karibien för första gången. Området erbjuder skyddade vatten, enkel navigering och bra service. Här kan man segla året om och temperaturen varierar mellan 24-31°C. Under perioden december-maj har man vanligen en nordostlig passadvind på 7-13 m/s. Till Jungfruöarna tar man sig med flyg via Paris / Amsterdam och St Martin. Flygfältet är beläget på Beef Island, en ca 30 minuters bilfärd från Moorings och Sunsails bas i Tortola.
Klicka här för mera information.
 
St Martin, Leeward Islands
Leeward Islands, som innefattar öarna St Martin, St Barts och Anguilla, bjuder på en blandning av fransk och holländsk ökultur, fantastisk snorkling och fina ankringsplatser. Jämfört med Jungfruöarna är det mer segling på öppet hav, avståndet mellan öarna är 15-30 nm. Vindarna är oftast ostliga, 5-13 m/s, medeltemperaturen är 26°C. KLM och Air France flyger direkt från Amsterdam / Paris till St Martin och transfertiden med taxi till Moorings och Sunsails bas är ca 45 min.
Klicka här för mera information.
 
Övriga destinationer
Florida, Bahamas, Guadeloupe, Martinique, St Lucia, Grenada
 
 

k             

 

På de flesta destinationerna samarbetar vi med flera charterbolag. Det lönar sig alltid att jämföra priser och välja ett charterbolag som man vet att fungerar bra. Ta kontakt med oss för mera information eller be om en offert! Att boka via oss kostar er ingenting extra - på köpet kan ni få intressanta tips och goda råd.
 
Tel +358 2 478 1100 eller sail(at)sailaround.fi