Midnight Sun Sailing
ENG FIN SWE RUS

+358 2 428 100  |  Yhteydenotot

 ↑   ↓ 
 

Välimeri

KROATIA on tällä hetkellä asiakkaidemme suosituin Välimeren kohde. Se tarjoaa purjehtijalle auringon, lämmön ja kirkkaan veden lisäksi satoja saaria, kauniita keskiaikaisia kaupunkeja ja kyliä, korkeatasoisia vierasvenesatamia ja monia upeita luonnonlahtia. Etappien välimatkat ovat melko lyhyitä, ja matkan varrella on paljon hyviä ravintoloita. Vuokraveneitä ja lähtösatamia löytyy eniten Splitin ympäristössä, mutta voit aloittaa purjehduksen myös Dubrovnikista ja Pulasta. Kaikkiin kolmeen kaupunkiin on helppo matkustaa normaalilla reittilennolla kohtuulliseen tai jopa erittäin edulliseen hintaan (200-350 euroa).

NAISTEN KUNTOPURJEHDUS 17.-24.9.2016, Montenegro

Välimeren vuokravenematkailu alkoi KREIKASSA, jossa on monia purjehtimiseen sopivia alueita. Ateenan eteläpuolella sijaitsevat Saroniset saaret (Poros, Hydra ja Spetses) tarjoavat helpompaa purjehdusta ja lyhyitä välimatkoja, kun taas Kykladit (mm. Kea, Kithnos, Myknos ja Paros) ovat Ateenasta lähtevien kokeneempien purjehtijoiden suosiossa. Kosin ja Rodoksen ympärillä on lukuisia saaria, joissa löytyy upeita lahtia ja rantoja, keskiaikaisia kaupunkeja, kalastajakyliä ja  tavernoja. Purjehtiminen on vaihtelevaa: välillä saariston suojassa, välillä avomerellä.  Kesäisin tuulee yleensä pohjoisesta 8-15 m/s, mutta keväällä ja syksyllä tuulet ovat heikompia ja puhaltavat enimmäkseen etelästä. Kosille ja Rodokselle pääsee suoraan tilauslennolla tai Ateenan kautta joko lautalla tai Kreikan sisäisellä lennolla.

TURKISSA on yli 300 pilvetöntä päivää vuodessa ja Välimeren pisin purjehduskausi: huhtikuusta marraskuuhun. Maisemat ovat mahtavia, ja pitkin rannikkoa löytyy kaikkea antiikin kaupungeista nykyaikaisiin pienvenesatamiin ja luonnonkauniisiin, suojaisiin ankkurointilahtiin. Heinä- ja elokuussa on korkeimmat lämpötilat ja kovimmat tuulet, jotka puhaltavat yleensä luoteesta. Muina aikoina tuulet ovat heikompia ja suunnaltaan  vaihtelevia, ja öisin on usein täysin tyyntä. Useimmat aloittavat purjehduksen Göcekin tai Marmariksen seuduilta. Helpoimmin näihin kaupunkeihin pääsee ottamalla tilauslennon Dalamaniin, josta Göcekiin ajaa n. 30 minuutissa ja Marmarikseen n. 1,5 tunnissa.

Muita Välimeren kohteita

ITALIA: Procida Napolin ulkopuolella, Tropea eteläisessä Italiassa, Palermo Sisiliassa sekä Cannigione Sardiniassa.

RANSKA: Nizza

HUOM! Veneen vuokraamiseen Välimerellä vaaditaan kansainvälinen huviveneen kuljettajan lupakirja, Kroatiassa myös VHF-tutkintotodistus.

Useimmissa kohteissa meillä on monta yhteityökumppania. Suunnitellessa purjehdusta ulkomailla, kannattaa aina vertailla hintoja ja valita luotettava venevuokraamo. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai pyydä tarjous!

Soita +358 2 478 1100 tai lähetä sähköpostia osoitteella sail(at)sailaround.fi