Midnight Sun Sailing
ENG FIN SWE RUS

+358 2 428 100  |  Yhteydenotot

 ↑   ↓ 

Sail A Round - venevuokraus lämpimillä vesillä

Suosittuja kohteita: Kroatia, Kreikka, Italia, Turkki, Karibia, Thaimaa, Tahiti ja Euroopan kanavat

Välimeri, Karibia, Intian valtameri, Tyyni valtameri -  Sail A Roundin kautta voit vuokrata veneen purjehtiaksesi monilla maailman merillä.

Sail A Round edustaa useita korkeatasoisia ja luotettavia venevuokraamoja, joilla on laaja valikoima purjeveneitä eri  puolilla maailmaa. Kauttamme on myös mahdollista varata kanavavene Euroopan jokimatkailua varten. Lisäksi voimme antaa tietoa lentoyhteyksistä, lippujen hinnoista, hotelleista ja kuljetuksista määränpäässä.

Eksoottisissa matkakohteissa purjehtiminen on mahdollista, vaikka et vuokraisikaan koko venettä omaan käyttöön. Esimerkiksi Karibialla järjestetään "Cabin Charter" -purjehduksia, jolloin varaat vain hytin, ja paikallinen kippari vastaa purjehtimisesta. Ruoka ja juomat sisältyvät useimmiten hintaan, samoin snorklausvarusteet.  Järjestämme myös itse ryhmäristeilyjä muutaman kerran vuodessa.

Vasemmalla olevasta valikosta pääset joidenkin suosituimpien kohteidemme esittelyyn.

Useimmissa kohteissa meillä on monta yhteityökumppania. Suunnitellessa purjehdusta ulkomailla, kannattaa aina vertailla hintoja ja valita luotettava venevuokraamo. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai pyydä tarjous!

Soita +358 2 478 1100 tai lähetä sähköpostia osoitteella sail(at)sailaround.fi